Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Entitats Juvenils

  Inici/Joventut/Entitats Juvenils

Pengim Penjam

Pengim Penjam

Associació Juvenil Cultural. La seva activitat gira entorn de les arts escèniques, principalment el circ, però també té espais per la dansa, la música, l’escenografia i les performance. Ha creat l’Escola de Circ Pengim-Penjam, que ofereix formació tant per a infants i joves com per a adults durant el curs escolar. L’Associació Pengim-Penjam desenvolupa una intensa activitat cultural entre la que destaca l’espectacle de Inaugural de la Festa Major d’Estiu de Calonge, de creació pròpia, els Cabarets d’Hivern i Primavera, la participació en les Barraques i en el Circavila de Calonge, i la realització d’espectacles en Flors i Violes de Palafrugell o La Fira del Circ de la Bisbal d’Empordà.

Facebook

Cargol Treu Farra

Cargol Treu Farra

Cargol Treu Farra, és una associació juvenil “veterana” que porta més de 10 anys treballant per millorar l’oferta festiva del municipi. Organitza la Perkufarra a la Festa Major d’Estiu de Calonge i el Pub per un dia a la Festa Major d’Hivern de Calonge. També participa en el col·lectiu de Barraques de Calonge.

Facebook

Meloman Group

Meloman Group

Meloman Group, és una associació de recent creació que gira entorn de la música electrònica i les arts urbanes. Ha organitzat durant dos anys el Meloman Fest per la Festa Major d’estiu de Sant Antoni i competicions a l’skate Park de Calonge per la Festa Major d’Estiu de Calonge. També participa activament a les Barraques de Calonge. Durant tot l’any programa diferents esdeveniments de música electrònica en sales i discoteques.

Facebook

Altres associacions són les Colles de Carnaval que formen part de l’Associació de Carrossaires de Calonge i que estan formades en molts casos per molts joves com ara (Nins Trapelles, Bandarres, la Colla Xulivert, Gambats)