Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

  Inici/Ensenyament/Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

L’oficina municipal d’escolarització (OME) està situada a les dependències de l’Àrea de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Calonge. L’OME de Calonge atén totes les sol.licituds d’escolartizació per a 2n cicle d’educació infantil i primària del municipi que es realitzen fora de termini. La documentació que cal presentar per a realitzar les sol.licituds és la següent:

  • Certificat d’empadronament: és imprescindible que el nen/a estigui empadronat per poder optar a una plaça escolar al municipi.
  • DNI del nen/a si en té
  • DNI de la persona que realitza la sol.licitud (pare, mare o tutor legal)
  • Llibre de família
  • Targeta sanitària
  • Carnet de salut, apartat de les vacunes

Caldrà que el sol.licitant faci constar a la sol.licitud el centre en el qual demana plaça escolar.

Un cop realitzada la sol.licitud, l’OME la trametrà a la inspecció del departament d’Ensenyament de la Generalitat, que és qui assignarà la plaça escolar. L’escola on s’hagi assignat la plaça escolar es posarà en contacte amb la família per a formalitzar la matrícula i acabar la tramitació de la sol.licitud.

Sol·licitud d'Admissió

Àrea d'Ensenyament - Ajuntament de Calonge

Plaça Major, 2
17251 - Calonge

972660481

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.