Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Escola de Música Adrià Sardó

  Inici/Ensenyament/Escola de Música Adrià Sardó

Escola Municipal de Música

Passeig d’Hivern, s/n
17251 Calonge
Baixos de l’Hotel d’Entitats de Calonge

972 660 866

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Web

Oferta Educativa

L’Escola de Música de Calonge ofereix formació adreçada a infants, joves i adults.

  • CURS DE MÚSICA PER A NADONS: Introducció per a infants des 6 mesos fins a 3 anys, mitjançant la captació dels estats afectius provocats per la música, la veu i el silenci. Es facilita la interacció amb el món extern a través de la música.
  • NIVELL INICIAL: A partir de 4 anys l'alumne comença a adquirir coneixements musicals a través del joc amb l'experiència sensorial i motriu alhora que ja entra en contacte amb diversos instruments fent el que anomenem RODA D'INSTRUMENTS.
  • FORMACIÓ BÀSICA: A partir dels 6 anys, l'alumne entra en el programa de nivell elemental , 6 cursos en què estudia llenguatge musical, cant coral, conjunt instrumental i instrument individual. Un cop acabat el nivell elemental l'alumne té la possibilitat d'anar a fer el pas de grau al Conservatori per accedir als cursos de nivell professional.
  • NIVELL MITJÀ: A més de continuar amb el seu instrument individual, cambra i llenguatge musical, l’alumne fa formes i harmonia. Opció de fer llenguatge i harmonia moderna.
  • ADULTS: Llenguatge musical, banda i instrument per a adults.

Oferta d'instruments

Instruments de corda, vent i percussió: piano, saxo, flabiol, guitarra, violí, violoncel, bateria, guitarra eléctrica, baix, flauta i cant.

Activitats Extraescolars

Cant coral, instrumental Orff (activitat conjunta amb instruments de percussió), cambra (duets, trios, etc), teatre musical, rítmica (per desenvolupar la psicomotricitat i educar les capacitats musicals), dansa, sensibilització musical.

Activitats Complementaries

Durant tot el curs es fan diversos concerts i audicions (Sala Fontova, Biblioteca Pere Caner...) i es participa en activitats culturals que s’organitzen al municipi (Do,re,mi,fa’n flors, etc).