Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Premis Treballs de Recerca "Colònico"

  Inici/Cultura/Premis Treballs de Recerca "Colònico"

Per tal de promoure la recerca científica entre els estudiants de Batxillerat sobre temàtiques d’interès local, el Centre d’Estudis Calongins “Colònico”, amb el suport de l’Ajuntament de Calonge, impulsa uns premis de recerca, que tenen com a objectiu principal fomentar la investigació i l’estudi de temes relacionats amb Calonge i Sant Antoni en qualsevol disciplina. S’hi poden presentar treballs de recerca de batxillerat de l’any en curs, elaborats per alumnes de 2n de batxillerat de qualsevol centre d’ensenyament de batxillerat de la província de Girona. Hauran de ser obres originals, escrites en català i hauran de tenir el vistiplau explícit de la direcció de l’ Institut.

El premi municipal de recerca “COLÒNICO” està dotat amb 500 € i el premi “MARIA VILAR i BONET” està dotat amb 300 €.

El Centre d’Estudis Calongins “Colònico” és una entitat cultural sense ànim de lucre que té com a objectiu el cultiu de les ciències, les lletres i les arts, primordialment locals, en totes les seves manifestacions, així com la defensa del patrimoni cultural de la població. El C.E.C. Calongins “Colònico” realitza nombroses activitats amb aquesta finalitat, entre les quals hi ha conferències, sortides, recerca històrica, publicacions, concursos, etc.

Bases Treballs de Recerca "Colònico"

Premi 2016 "El model de Pagesia Calongí", de Maria Presas Puig