Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Festes Majors

  Inici/Cultura/Festes Majors

Entre Calonge i Sant Antoni se celebren durant l’any 4 Festes Majors (2 a cada nucli). Són:

Festa Major de Sant Antoni

Festa Major de Sant Antoni

La data al voltant de la qual se celebra aquesta festa és el dia 1 de setembre, festivitat de Sant Llop. Així la Festa Major s’organitza entre el darrer cap de setmana d’agost i el primer de setembre, segons el calendari de cada any. Conté nombroses activitats entre les que hi destaquen el correfoc al Passeig Josep Mundet i la cantada d’havaneres del Grup Port al paratge del Collet, del dia 1 de setembre.

Programa

Festa Major d'Estiu de Calonge

Festa Major d'Estiu de Calonge

La Festa Major d’Estiu de Calonge se celebra cada any el segon cap de setmana de juliol i el dilluns següent. El programa el formen activitats molt variades, algunes organitzades per entitats locals i altres per l’Ajuntament. Destaquen les barraques, la trobada Gegantera i el Castell de focs artificials, entre altres.

Programa

Festa Major de Sant Martí de Calonge

Festa Major de Sant Martí de Calonge

La data que marca la celebració d’aquesta festa és el dia 11 de novembre, festivitat de Sant Martí de Tours. Igual com en la Festa Major d’Estiu, aquí les activitats també s’organitzen conjuntament entre les associacions locals i l’Àrea de Cultura, Ensenyament i Joventut. Entre les activitats que conformen el programa destaquen el Cabaret Pengim-Penjam, el Pub per un dia i el concurs de cuina.

Programa

Festa d'Entitats de Sant Antoni

Festa d'Entitats de Sant Antoni

La Festa de les entitats de Sant Antoni se celebra cada any pels voltants del dia 13 de juny, festivat de Sant Antoni de Pàdua. S’organitzen diverses activitats, algunes promogudes per entitats locals i altres pel propi Ajuntament, a través de l’Àrea de Cultura, Ensenyament i Joventut. Algunes de les més destacades són el dinar pro-jaciment del Collet, la cantada d’haveneres, les danses folklòriques de l’Esbart Renaixença de la Costa i el concert de la Coral Harmonia Antoniense.

Programa