Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Teatre Mundet

  Inici/Cultura/Equipaments/Teatre Mundet
teatre mundet calonge

El Teatre Mundet és, per la seva història, un equipament emblemàtic a Sant Antoni. El setembre de 2005 va reobrir les seves portes després de diverses reformes interiors i d’un temps tancat.L’equipament és propietat de la Germandat Artur Mundet i el gestiona, mitjançant un conveni, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Calonge.

EDIFICI

La superfície total de la sala polivalent de l’equipament és de 200 m2, amb un aforament de 125/130 butaques movibles.

ACTIVITATS

Com la Sala Fontova, el Teatre Mundet té un programa molt intens d’activitats, dirigides tant des de l’Àrea de Cultura com des de les entitats. S’hi fan cursos, reunions d’entitats, presentacions, teatre i és l’espai d’assaig de l’Agrupació Coral Harmonia Antoniense. La taxa d’ocupació també és molt alta durant tot l’any.

Al Teatre Mundet, les activitats que s’hi fan són organitzades en un 60% per les entitats del municipi i la programació de l’Àrea de Cultura   arriba al 30%.

COM SOL.LICITAR EL TEATRE MUNDET

Si es vol fer una activitat al teatre Mundet, cal omplir una sol.licitud i entrar-la al registre general de l’Ajuntament de Calonge. Prèviament, per consultar disponibilitat i/o idoneïtat, cal contactar amb l’Àrea de Cultura.