Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Sala Fontova

  Inici/Cultura/Equipaments/Sala Fontova

És un antic teatre convertit en sala polivalent el 1989. La sala és propietat de l’Ajuntament i s’ubica al carrer Anselm Clavé, al centre del de Calonge. Acull actes de tot tipus, teatre, concerts, espectacles diversos i altres activitats socials i culturals.

EDIFICI

La superfície total de l’equipament és de 385 m2, amb un aforament de 225 butaques movibles.

La sala polivalent disposa de vestíbul, una gran sala amb butaques movibles i un escenari, equipat amb material escènic (cametes, teló, pantalla per a projeccions, focus i barres electrificades, piano) i de circ (trapezis, teles). A sota de l’escenari hi ha dues zones de vestuaris amb dutxes i vestidors individuals i un magatzem.

ACTIVITATS

La programació de la Sala Fontova està integrat per activitats decaire molt diferent, totalment polivalent. L’espai acull des d’activitats de l’Àrea de Cultura de caràcter formatiu, a, teatre, reunions d’entitats, presentacions, etc. També és la seu de l’escola de circ Pengim-Penjam.  Presenta una taxa d’activitat molt alta durant tot l’any i moltes vegades en un dia s’hi fa més d’una activitat.

L’Ajuntament promou aproximadament el 40% de les activitats que es realitzen a la Sala, la resta es porta a terme per part de les entitats i consisteix fundamentalment en activitats formatives i culturals.

COM SOL.LICITAR LA SALA FONTOVA

Si es vol fer una activitat a la sala Fontova, cal omplir una sol.licitud i entrar-la al registre general de l’Ajuntament de Calonge. Prèviament, per consultar disponibilitat i/o idoneïtat, cal contactar amb l’Àrea de Cultura.