Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Capella del Carme

  Inici/Cultura/Equipaments/Capella del Carme
casa de cultura calonge

La Casa de Cultura de Calonge està situada a prop del Castell de Calonge, al bell mig del nucli urbà. És la seu de l’Escola Municipal d’Adults i d’alguns cursos de l’Àrea de Cultura.

EDIFICI

Es tracta d’un edifici de 200 m2 distribuïts en dues plantes. A la planta baixa hi ha un aula gran, una aula d’informàtica i una cuina preparada per usos formatius. Al primer pis hi ha dues aules més petites.

ACTIVITATS

Dintre del marc de l’Escola Municipal d’Adults la programació es la següent:

preparació per a l’obtenció de títol de graduat en educació secundària GES, ensenyament inicial de la llengua oral i escrita en català, ensenyament inicial de la llengua oral i escrita en castellà, curs d’espanyol, grups de conversa en castellà, ensenyament bàsic de la llengua oral i escrita en castellà, curs de lectoescriptura i informàtica inicial. A més, hi ha cursos de dibuix i pintura a l’oli, curs de cuina, etc.

La casa de Cultura de Calonge també se cedeix a privats per a reunions de comunitat i a entitats i associacions locals per a reunions i activitats.