Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Mercat Medieval de Calonge

  Inici/Cultura/Activitats/Mercat Medieval de Calonge

XX Mercat Medieval de Calonge

La cuina medieval
15 i 16 d'Abril de 2017 - Nucli antic de Calonge

Programa d'activitats

El Mercat Medieval és una de les activitats de més embergadura que se celebra a Calonge. Es fa un cop a l’any, durant dos dies, en concret el dissabte i diumenge de Setmana Santa. Les dates varien cada any, però es mouen entre finals de març i mitjans d’abril. Durant aquests dos dies, el nucli antic de Calonge es converteix en un mercat de productes artesanals de qualitat que és l’escenari de nombrosos espectacles i activitats. Entre aquestes hi ha cercaviles, espectacles de lluites, de foc, de falconeria, de dansa, espectacles infantils, música itinerant, exposicions, conferències, concerts, tornejos a cavall, etc. El Mercat Medieval és una activitat que organitza de forma directa l’Àrea de Cultura, Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament de Calonge.

On es fa?

El Mercat Medieval de Calonge es realitza als carrers i places del nucli antic de Calonge i té el Castell com a punt central.

Perquè es fa?

El Mercat Medieval, tot i que introdueix novetats cada any, es basa en 5 eixos d’actuació, que pretenen:

  • Dinamitzar el teixit comercial de Calonge, intentant que l'activitat generi un rediment econòmic directe sobre el comerç local.
  • Promoure la venda i difusió de productes de qualitat i d'elaboració artesanal, amb més de 100 parades de venda degudament acreditades que superen una selecció rigorosa abans de ser autoritzades a participar-hi.
  • Completar l'oferta comercial amb la programació d'activitats culturals i lúdiques de qualitat que hi donin contingut.
  • Promoure la participació i la implicació del teixit associatiu local en les activitats de promoció del municipi.
  • Difondre i posar en valor el patrimoni arquitectònic local