Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Circavila

  Inici/Cultura/Activitats/Circavila

Quan i on?

El dia 4 de Juny de 2017, l’Àrea de Cultura, amb la complicitat i la col.laboració de l’Associació Pengim-Penjam i la seva escola de circ, va realitzar la primera edició del CIRCAVILA en diferents punts del nucli antic de Calonge.

Què ès?

El CIRCAVILA pretén fer tot un dia d’activitats de circ, escampades en diferents punts, perquè el públic pugui disfrutar-les en família. Les activitats del CIRCAVILA són professionals i passen per espectacles de diferents formats i disciplines i tallers, també de diferents disciplines i molt participatius i aptes per a totes les edats.

La idea és oferir al públic un tastet d’espectacles i tallers circenses de qualitat, oferts per les principals companyies del país. També es vol donar a conèixer l’Escola de Circ de l’associació calongina Pengim-Penjam, que compta amb més de 50 alumnes de totes les edats.

Programació Circavila 2017