Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Casal d’estiu

  Inici/Cultura/Activitats/Casal d’estiu
 • Què és?Obre i tanca

  El casal d’estiu és una activitat de lleure, que es realitza durant els mesos de juliol i agost, per als nens i nenes de 3 a 12 anys (de P3 a 6è de primària).

  Full d'inscripció Casal d'Estiu 2017
 • On es fa?Obre i tanca

  El casal d’estiu té dues seus: una a Calonge, a l’escola Pere Rosselló i l’altra a Sant Antoni, a l’escola La Sínia.

 • Quan es fa?Obre i tanca

  De dilluns a divendres (dies no festius) de l’1 de juliol al 31 d’agost.

  Horaris:

  De 9 a 13 h

  Servei de menjador (optatiu): de 13 a 15 h.

 • Qui el fa?Obre i tanca

  El casal d’estiu l’organtiza l’Àrea de Cultura, Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament de Calonge i el gestiona l’empresa TOT OCI, EDUCACIÓ, LLEURE I ESPORT SL.

ACTIVITATS

Les activitats del casal d’estiu són lúdiques i adaptades a cada grup d’edat: en els grups d’educació infantil (de 3 a 5 anys), hi haurà jocs, activitats preesportives, psicomotricitat, danses, hora del conte… I en els grups de primària hi haurà activitats més mogudes, com el coneixement i pràctica d’adaptacions jugades a esports, dinàmiques de jocs moguts, sortides amb bicicleta. També hi ha activitats comunes a tots els grups d’edat: piscina o platja, tallers, jocs d’aigua i remullada, sortides per l’entorn, espectacles per als pares.

Tot plegat s’articula sempre a partir d’un centre d’interès, que és l’eix temàtic sobre el que giren les activitats. A banda d’això, també s’hi fan:Activities in English

Activitats que permeten l’ús de l’anglès des d’una vessant lúdica i pràctica. Es dona un espai en les programacions perquè els nens/es reforcin l’anglès. Això es fa, com a mímin, en una sessió de racons de 40-50 minuts de durada en setmanes alternes, un conte dins d’una sessió de contes en setmanes alternes (15-20 minuts) i una cançó setmanal.Sortides

durant els dos mesos, es realitzen diverses sortides. Algunes d’intercanvi amb altres casals per a realitzar activitats conjuntes. Altres, sobretot una a finals de juliol, per anar a passar un dia divertit fora del casal i viure experiències enriquidores (Water-World a Lloret de Mar per al grup de grans, Camina descalç a Arbúcies per als més petits…)Blog Familiar

És el canal de comunicació amb les famílies. La direcció del casal hi publica un mínim de dues entrades a la setmana (programacions, notes nformatives, notícies publicades, imatges o petits vídeos) relacionades amb les activitats i vivències del casal: fotografies i textos.Baguls Temàtics

Són lots de materials divesos que es presenten en baguls itinerants i que tenen una presència quinzenal al casal. Baguls de disfresses, d’instruments musicals, de construccions LEGO, de jocs gegants… Els bagus temàtics al casal sempre són una sorpresa divertida.

  Full d'inscripció Casal d'Estiu 2017
Més informació:

Normalment les inscripcions es realitzen durant la primera quinzena del mes de maig. També es poden realitzar per correu electrònic o personalment a:

Àrea de Cultura

Plaça Major, s/n

17251 Calonge

Tel. 972 660481

a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.