Aquest lloc utiltiza cookies i tecnològia similar.

Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l'efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s'estableix entre ell i el lloc web.

Accepto

Campanya de teatre escolar

  Inici/Cultura/Activitats/Campanya de teatre escolar
Campanya de Teatre Escolar

Els espectacles que es programen els realitzen les principals companyies de teatre del país, i tots parteixen d’uns alts nivells de qualitat. Es proporciona a les escoles un quaden pedagògic de cada espectacle perquè es puguin treballar els continguts dels espectacles tant abans com després de la funció. A partir de primer de primària també s’assisteix cada curs a una funció de teatre en anglès.

La campanya té uns costos elevats. L’alumnat ha pagat 3€ per funció i l’Ajuntament, a través de l’Àrea de Cultura, assumeix la resta del cost, incloent-hi el transport d’anada i tornada per als alumnes de Sant Antoni. Així, dels costos totals de la campanya, l’Ajuntament n’assumeix un 70 % i els alumnes un 30 %.

Durant el curs 2015-2016 han passat per la sala Fontova per veure els espectacles de la campanya de teatre escolar un total de 1945 alumnes.

Alguns dels espectacles que s’han programat a la campanya del curs 2015-2016 han estat:

La valoració que les escoles fan a final de curs de la campanya és molt positiva. Des de l’Àrea de Cultura es treballa perquè l’objectiu de la campanya es compleixi: que l’anada al teatre sigui una experiència divertida, enriquidora i sorprenent per als nens i nenes. I perquè sempre tinguin ganes de tornar-hi.